Rainbowbridge
In Loving Memory
Godiva zur Waldemaine
02-02-2003 * 23-03-2022
Godiva zur Waldemaine
Godiva is the Godmother van mijn cattery. Bijna alle Maine Coons die hier zijn geboren stammen van haar af. Diva is 19 geworden, een fantastische leeftijd. Maar we missen haar ontzettend.

In Loving Memory
SP IC NW'15 CoonForest Paparazzi
16-05-2014 * 29-11-2021
SP IC NW'15 CoonForest Paparazzi

In Loving Memory
CoonForest Belle Perez
26-5-2004 * 01-09-2020
CoonForest Belle Perez

In Loving Memory
SC CoonForest Shanti Ash Tangi DM
01-06-2007 * 05-05-2017
SC CoonForest Shanti Ash Tangi DM
De lichtjes in je ogen waren verdwenen, net als de fun in life. Je gaf zelf aan dat je niet verder wilde. Met pijn in het hart hebben we afscheid moeten nemen van mijn toetje, Shanti Ash Tangi. Samen met haar moeder Godiva is Shanti the Godmother van mijn cattery. Een prachtige showpoes met ook prachtige kinders en kleinkinderen. Niet voor niets kreeg ze de titel Distinguished Merit. Maar bovenal was Shanti mijn maatje. Shanti had overal een antwoord op als je iets tegen haar zei. En als je niet luisterde tikte ze je even met haar poot aan voor aandacht. Shanti overleed aan adenocarcinoom.

In Loving Memory
T' Annes Elektra King
03-10-2000 * 13-03-2017
T' Annes Elektra King
Na een lang en happy leven is overleden ons James Bond-meisje Elektra King

In Loving Memory
EC EP Mt. Kathadin’s Kane
02-04-2001 * 31-10-2016
EC EP Mt. Kathadin’s Kane
Een van de mooiste en liefste Maine Coons is er niet meer. Op de dag van Halloween heeft Kane zijn engelenvleugels gekregen. Hij werd ruim 15 jaar oud. Hij was mijn liefste, mijn alles. Nooit meer je poten om mijn nek heen. Nooit meer wangetje-wangetje. Wat zullen we Kane-tje gaan missen. Wat blijven zijn de vele mooie herinneringen aan hem, mijn eerste European Champion en European Premior. Onze beste kittensitter en grote liefde van Godiva.

In Loving Memory
Mt. Kathadin's The LoneRanger
03-03-2006 * 08-03-2016
Mt. Kathadin's The LoneRanger
Ranger kwam bij ons wonen als speelmaatje voor Racoon. Maar hij was eigenlijk een allemansvriend. Ranger gaf vol liefde kusjes en genoot van alle aaitjes en knuffels. Vlak voor zijn tiende verjaardag werd hij ziek. Hij had een tumor in zijn kopje.

In Loving Memory
GIC Sebasco's J.Lo
07-05-2006 * 22-04-2014
GIC Sebasco's J.Lo
Sebasco’s J.Lo was mijn Deense smukke mis, mijn prinsesje. J.Lo was een kind uit het laatste nest van Chief Two Moons, een van de mooiste Maine Coon-katers ooit. J.Lo was een clown, superslim en zat vol kattenkwaad. Maar bovenal was ze ook ontzettend lief. Helaas hebben we te vroeg afscheid van haar moeten nemen door onbehandelbaar geworden eosinofiel granuloom in haar bekje en keel.

In Loving Memory
Racoon
05-04-2006 * 29-01-2011
Racoon
Racoon is gaan slapen en niet meer wakker geworden. Zonder pijn, zonder iets te zeggen is hij stilletjes bij mij weggegaan. CoonForest Racoon was het enige kind van Belle Perez en toen hij werd geboren, moest hij gewoon blijven. Zijn bijnaam was al snel Harrie Hap omdat hij graag op je vingers beet. Als ik thuis kwam zat hij me altijd op te wachten bij de voordeur en liep dan verwaand met zijn waggelbillen voor me uit de kamer in. En hij was de beste kittenoppas die je maar kon bedenken. Racoontje had een speciaal plekje in mijn hart, ik mis hem nog iedere dag.

In Loving Memory
Al Capone
18-11-2003 * 19-02-2010
Al Capone
EC Fribanikos Al Capone JW was heel speciaal voor Jolanda, waar Poneman woonde, en mij. Vanaf het eerste moment dat wij hem zagen in Denemarken waren we verliefd. Als je Capone ooit had ontmoet, vergat je hem niet meer. Onze grote, lieve rode knuffelbaby. Capone had alles wat je in een kater maar kon wensen. En hij gaf ons prachtige nakomelingen. In veel van hen zie je zijn speciale look terug. En Capone was een echte showboy. Hij was de eerste Maine Coon Junior Winner ooit, Europees Kampioen, Best Maine Coon Kater en Best Maine Coon Kitten van Nederland, Winnaar van de Mundikat Award, Nominatie op een Wereldshow. Capone was de beste. Poneman overleed bij 7 jaar oud. Hij kreeg een infectie in zijn lichaam die oa zijn hart, longen en nieren aantastte. We missen hem nog iedere dag.

In Loving Memory
Madonna
23-11-2000 * 22-01-2010
Madonna
GIP Mt. Kathadin's Madonna was ons zonnetje in huis. Iedereen hield van Madonna, de katten, vrienden, mijn familie. Als je Madonna ooit had ontmoet, viel je voor haar. Madonna was erg speciaal voor mij. Ze was mijn eerste Maine Coon en zo'n lieverd. Ze liet altijd weten dat ze in de buurt was. Met haar pootje tikte ze je dan zachtjes aan zodat je je wel moest omdraaien om met haar te knuffelen. 's Nachts lag ze altijd op het kussen naast mij te slapen.. Madonna is bijna tien jaar geworden. Ze stierf aan nierfalen.

In Loving Memory
Kat-Rien
1989 * 10 March 2005
Kat-Rien
Kat-Rien koos gelukkig onze tuin uit om in te wonen toen hij als kitten zijn huis kwijtraakte. Toen hij pas bij ons woonde dachten we dat hij een poes was. Hij had zoveel haar, we konden het niet zien. Maar Zij bleek uiteindelijk een Hij en daarom heeft Kat-Rien een beetje een rare naam voor een kater. Kat-Rien is zestien jaar geworden. We missen hem nog iedere dag.

In Loving Memory
TinkerBell
28-05-1998 * 28-08-1999
TinkerBell
Ze werd geboren als T' Annes Mysterious Girl, maar wij noemden haar TinkerBell. Ze was een erg lieve Noorse Boskat. TinkerBell had een prachtige smoke vacht en als je erom vroeg gaf ze je een gezichtje met haar kop. Ze was erg speciaal voor mij en mijn familie. Toen TinkerBell 15 maanden was, in de zomer van 1999, werd ze erg ziek. Na drie weken strijd is ze overleden. Het was in mijn vakantie en het brak mijn hart.

In Loving Memory
Saartje
28-05-1987 * 02-03-1998
Saartje
Onze huiskat Saartje woonde bijna elf jaar bij ons. Iedereen, zelfs de dierenarts, was bang voor haar vanwege haar mopperige humeur. Alleen bij mij en mijn moeder voelde zij zich veilig. Toen Saartje tien jaar was, kreeg ze kanker en is kort daarna overleden.