Coonforest Nieuws 2022

29-10-2022
Het weekend van 29 en 30 oktober waren we op de Worldshow in Mechelen. Het was de allerlaatste show van CoonForest Autotune Baby. Helaas geen nominatie maar ook zonder die nom had Baby een prachtige showcarrière. CoonForest Rider on the Storm kreeg een ex2. En Ynsomnia Punto Valentino werd genomineerd voor worldwinner bij de kittens. Geniet nog even na van de foto’s bij Wereldshow
CoonForest Ice Queen

13-09-2022
13 en 14 september In Rijswijk hadden we een feestje voor de Junior Winner-titel van CoonForest Thunderball. Van Monique Mennen kregen wij, buurvrouw Sylvia waar Thunder is geboren en ik, een prachtige cadeau: een kunstwerkje van keurmeester/kunstenares Ietje Röhr. Dankjewel Monique Mennen voor dit prachtige cadeau. CoonForest Autotune Baby (kastraat poezen) en CoonForest Rider on the Storm (katers) werden beide Best in Show!
CoonForest Ice Queen

01-09-2022
Sinds eind augustus woont Ynsomnia Punto Valentino bij ons. Ynsomnia ofwel Mimi komt uit Tsjechië. Vooral haar prachtige diepblauwe ogen doen je hart smelten. Maar bovenal is ze ontzettend lief. Dankjewel Romána Dyntrova voor de sneeuwprinses.
CoonForest Ice Queen

14-08-2022
CoonForest Thunderball is Junior Winner geworden! Onze Mr. Smiley of Mister T. heeft het dik verdiend. Als kitten/junior is hij in totaal vier keer Best in Show geworden. Bijna alle shows die hij deed als kitten/junior werd hij genomineerd en kreeg hij de biv. Inmiddels heeft Thunderball zijn eerst show bij de grote jongens meegedaan en is daar ook al genomineerd en heeft hij een biv behaald. Dankjewel Monique Mennen dat hij bij je mocht komen wonen en dat je hem zo mooi showt.
Thunderball

09-04-2022
Makena heeft de CoonForest site weer up-to-date gemaakt. CoonForest.nl is nu ook een responsieve site die rekening houdt met het schermformaat van mobiel, tablet, laptop en vaste pc. De site past zichzelf aan zodat je overal de beste weergave krijgt.
CoonForest Ice Queen

20-03-2022
De foto's van mijn Maine Coons voor de verschillende banners op de site zijn door diverse fotografen gemaakt: CatchyImages, Richard Katuin Fotografie, Thomas Segers, Kathrin Schier, Monique Mennen en door mij zelf.
Atlantic Acadia Red Sunset

11-12 2021
IP SC NWS'21 CoonForest Autotune Baby DVM DSM is in Uitgeest North Sea Winner 2021 geworden. Van alle titels is deze toch wel de kers op de taart. We zijn ongelooflijk trots.
CoonForest Paparazzi.

29-11-2021
Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze bijzondere CoonForest Paparazzi.
Atlantic Acadia’s Red Sunset

15-11-2021
Het James Bond Nest is geboren. Trotse ouders zijn Red Sunset en Zanthi.
CoonForest Paparazzi