Coonforest Nieuws 2016


11-09-2016
IC CoonForest Autotune Baby en IP IC NW CoonForest Paparazzi waren op de showvan Felikat in Schiedam. Baby behaalde haar eerste CAGCIB. Ze won ook de Nominatie en won met alle stemmen de BIS bij de poezen. Wat zijn we weer trots op ons meisje. Paparazzi kreeg ook zijn eerste CAGPIB.
IC CoonForest Autotune Baby

04-06-2016
05-06-2016
We waren op show in het Duitse Ratingen met NW CH PR CoonForest Paparazzi en CH CoonForest Autotune Baby. De Coonforestjes hebben het super gedaan op deze show. Paparazzi behaalde beide dagen zijn punt en werd zondag genomineerd. Hij is nu ook Internationaal Premior. Baby kreeg ook beide dagen haar punt, werd genomineerd en was zowel zaterdag als zondag Best in Show. Baby is nu ook Internationaal Champion.
Paparazzi

22-05-2016
Vandaag waren we op show in Boxtel met NW CH PR CoonForest Paparazzi, CoonForest Rebel Heart en CH CoonForest Autotune Baby. Rebel Heart behaalde zijn eerste CAP-punt. Paparazzi kreeg zijn punt en werd genomineerd. En Baby kreeg haar punt, de BIV en werd unaniem Best in Show.

02-04-2016
CoonForest Donatella is vijfde geworden bij de poezen in de strijd om de RMC Awards. Haar moeder CoonForest Shanti Ash Tangi kreeg een speciale award voor het behalen van de DM titel.
RMC Awards

27-03-2016
28-03-2016
Onze CoonForest-cats hebben het top gedaan op de Mundikat Paasshow in Nieuwegein. Eerste paasdag behaalden IC CoonForest Paparazzi NW en CoonForest Autotune Baby hun punten en werden ook genomineerd. Op tweede paasdag behaalde Paparazzi weer zijn punt. Baby kreeg ook haar punt en de nominatie. Met vier van de vijf stemmen werd ze Best in Show en ook nog BOB1. En dat met net 11 maanden!
Baby

08-03-2016
Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze Ranger. Onze grote knuffelbeer had een tumor in de hersenstam, Daar was niets aan te doen. Ranger is net 10 jaar geworden. Hij wordt ontzettend gemist.
Ranger

06-02-2016
Ons CoonForest showteam is versterkt met CoonForest Paparazzi. De witte broer van CoonForest Donatella. En ook CoonForest Rebel Heart, de broer van CoonForest Autotune Baby, zal af en toe meegaan naar shows.

14-12-2015
We hebben een klein feestje gevierd in de cattery. CoonForest Superstar kreeg In Nieuwegein haar laatste CACS punt en is nu Supreme Champion. En bijzonder trots zijn we op twee niet alledaagse titels: SC CoonForest Shanti Ash Tangi DM. Zij behaalde voor een poes de bijzondere titel Distinguished Merit. Shanti heeft vijf Nakomelingen die minimaal de titel Internationaal kampioen hebben behaald. Dat zijn: IP CoonForest Radar Love, GIC Burbujas de Amor, IC NW CoonForest Paparazzi, IC CoonForest Donatella en SC CoonForest Superstar. En daarnaast werd CoonForest Paparazzi ook nog eens National Winner bij Felikat.
Coonforest

29-10-2011
30-10-2011
In Poznan (Polen) werd dit jaar de Wereldshow gehouden. CoonForest Shanti Ash Tangi verloor in de CACS-klasse van de Scandinavian Winner 2011 en behaalde een ex2. Wie nog eens wil terugblikken kan foto's bekijken op onze speciale pagina Wereldshows.
Coonforest